دانلود تحقیق در مورد برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان

دانلود تحقیق در مورد برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان

0 1.1k

با دانلود تحقیق در مورد برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان از وبسایت پی دی اف داک در خدمت شما عزیزان هستیم. این تحقیق برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم. جهت دانلود تحقیق برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان 

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل: 2 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه: 

برنامه هاي ارائه خدمات بهداشت روان به مردم در شبكه هاي بهداشت و درمان از سال 1368 در شهرستان ساوجبلاغ شروع شد و از سال 1375در تمام شهرستانهاي تحت پوشش اين معاونت(غرب تهران، كرج،شهريار ، رباط كريم،نظرآباد)گسترش يافت. هم اكنون حاضر 98% ازمناطق روستايي و 25% از مناطق شهري تحت پوشش برنامه هاي بهداشت روان هستند. يكي از مهمترين سياستها وبرنامه هاي آينده گسترش بيشترخدمات بهداشت روان در مناطق شهري است. 

تعريف بهداشت روان :

بهداشت روان عبارت است از تامين، حفظ سلامت جسمي، رواني و اجتماعي هر فرد به طوري كه افراد قادر باشند فعاليتهاي روزمره خود را به خوبي انجام دهند، با افراد خانواده و جامعه خود ارتباط مناسب برقرار نمايند و رفتار و گفتار غير عادي ند اشته باشند. 

پنج گروه ازبيماريهاي اعصاب و روان در اين برنامه مد نظر هستند كه عبارتند از: 

1- بيماران شديد روانى:

بيماراني هستند كه رفتار و گفتار غير طبيعي دارند، توهمات بينايي و شنوايي دارند، يعني چيزهاي را مي بينند و صداهايي مي شنوند كه وجود ندارند و افراد سالم آنها را احساس نمي كنند، به بيماري خود آگاهي ندارند و خود را بيمار نمي دانند، احتمال حمله به ديگران و آسيب به خود دارند، بعضي مواقع احساس مي كنند افراد مهم و بزرگي شدند.

اين بيماران با درمانهاي دارويي قابل كنترل و درمان هستند. هم زمان با مصرف دارو در مواردي هم درمانهاي غيردارويي مثل روان ‌ درماني براي آنها موثر است، درمان آنها مي تواند بصورت سرپايي يا بستري انجام شود و با مراجعه به پزشكان عمومي، روانپزشكان (متخصص اعصاب و روان) و روانشناسان باليني ‏از پيشرفت اين بيماري جلوگيري شده و به بهبود آنها كمك مي شود. 

2- بيماران خفيف روانى:

علامت ‌ هاي مهم اين بيماري عبارت است از: دلهره، ترس، اضطراب و بي ‌ قراري هاي زياد، احساس افسردگي، وسواس هاي فكري وعملي، كاهش لذت از زندگي، عصبانيت و پرخاشگري، احساس نااميدي و ياس، احساس غصه اندوه و گريه هاي بي دليل، احساس سستي و خستگي مداوم، ميل به تنهايي و گريز از جمع، بي ميلي نسبت به كار و زندگي، شكايت‌هاي زياد از دردهاي جسماني، افزايش يا كاهش خواب، افزايش يا كاهش اشتها 

بيماريهاي خفيف رواني قابل درمان هستند، بهتر است كه درمانهاي دارويي و غير دارويي را با هم بگيرند، درصد كمي از اين بيماران نياز به بستري دارند و در اكثر موارد به صورت سرپايي قابل درمان هستند. براي درمان اين بيماران مي توان از پزشكان عمومي، روانپزشكان(متخصص اعصاب وروان) و روانشناسان باليني كمك گرفت. 


4,000 تومان