دانلود تحقیق درمورد دپارتمان ميوه كاري علمي
با دانلود تحقیق در مورد دپارتمان ميوه كاري علمي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق دپارتمان ميوه كاري علمي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق دپارتمان ميوه كاري علمي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد دپارتمان ميوه كاري علمي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:7 صفحه
قسمتی از فایل:
پسته
نام علمي و مقدمه : P.U.L تنها گونه از ميان 11 جنس پسته است كه توليد دانه هاي خوراكي مي نمايد ـ مليت آن آسياي غربي و صغير بوده و گونه هاي وحشي آن نيز موجود مي باشد در نواحي گرم و خشك اين نواحي پسته معرفي شده به اروپا در دوره كليسا (ابتداي مسيحيت ) سرويس اكتشافات گياهي USDA معرفي كننده پسته بود به امريكا در سال 1890 و پسته معرفي شده به كاليفرنيا در 1904 در ايستگاه شناخت گياهان چيكو .
درخت پسته درختي دو پايه است بنابراين باغستان هاي پسته بايستي شامل درصد مناسبي از نر و ماده باشند ( 1: 8 در باغستان هاي قديمي و حتي نسبت 1/25 در باغستان هاي جوان مطابق گفته كال سن 1995) .
در حال حاضر در صنعت كاليفرنيا نسبت يك نر به يك ماده اعمال مي شود كه در آن نر موجودي ذره بيني است گر چه موجودات ذره بيني غير از (peters) نيز آزمون شده اند. اعتماد داشتن صرفاً روي موجودات ذره بيني و صرف همه پتانسيل روي آن ممكن است مصيبتي براي صنعت باشد در هنگام مواجهه با آلودگي ها و بيماريها ـ و تلاشها براي ارزيابي گونه هايي از موجودات مناسب و گسترش موجودات ذره بيني جديد راهي است كه پارفيت آنرا در 1995 ميلادي امتحان نموده است لازم بذكر است كه تعدادي عامل محدود كننده نيز در عمل وجود دارند از جمله ساقه هاي زير زميني بطور مثال ورتيكولوم تولرانت انيتي جريما غلبه يافت به دو نوع پسته اتلانتيكا و انيتي جريما بطور فزاينده اي وقتي دو نوع پسته فوق الذكر در كاليفرنيا كشت شده بود ( گزارش از كروگر و فرگوسن ) مسئله اصلي در مورد پسته براي پسته كاران تمايل شديد بعلت گونه هاي كم هزينه مي باشد .
شاخصه هاي مرغوبيت و محدوديت ها :
در تقسيم بندي پسته از ميان آن دسته اي كه در گروه تجاري دسته بندي شده اند يك جنبه اصلي آن است كه فاقد آلودگي باشند اين نه تنها در جلا و شفافيت پسته نقش مهمي دارد بلكه شاخصه مهمي است در گسترش عوامل آلوده كننده و ظهور حشرات موذي قبل از به بار نشستن محصول ( توضيحات بيشتر در قسمتهاي ديگر همچنين شرح زير) . معيار مرغوبيت دانه شامل بافتي پر چين و سفت كه (اثر فيدبكي منفي با خشك كردن غير كافي بعد از جمع آوري يا ذخيره بمدت زياد دارد ) ، شيريني ، طعم و مزه روغني و فاقد رانسيد شدن (تندي روغن) مي باشد (كاور 1982) .
دانه ها محتواي روغن فراوان هستند (حدود 5/4 وزن) و نيز پروتئين فراوان حدود 30 % كل وزن ملكولي قند بكار رفته در دانه ها حدود 4ـ3 % است و قندهايي از قبيل فروكتوز و گلوكز اوليه قندهاي تبديل شونده حدود 10 درصد كل قند را تشكيل مي دهند