دانلود تحقیق درمورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري
با دانلود تحقیق در مورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:24 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده :
اين بررسي به منظور مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نر لري بختياري و آميخته سنجابي× لري بختياري انجام گرفت . بره ها در سن روزگي از شير گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گرديدند . اطلاعات حاصل به دليل نامساوي بودن تعداد مشاهدات در زير گروههاي مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزيه و تحليل شدند . بره هاي نر لر بختياري از نظر وزن در پايان دوره پروار و افزايش وزن روزانه دوره پرواري برتر از بره هاي آميخته بوده ولي از لحاظ آماري تفاوت معني داري بين آنها وجود نداشت (). بين بره هاي نر لر بختياري و آميخته براي صفات وزن كشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربي سطحي ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معني داري شاهده نگرديد . درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پيش سينه و قلوهگاه بره هاي لري بختياري بيشتر از بره هاي آميخته بود . بيشترين تفاوت در بين درصد قطعات لاشه برههاي لري بختياري و آميخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود . صفحات وزن نهائي ، افزايش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثير نوع
توليد نبود . سن مادر اثر معني داري روي صفحات پرواري و لاشه نداشت .
مقدمه :
گوشت گوسفند از مهمترين منابع تامين كننده گوشت قرمز در ايران است ولي با اين حال توليد گوشت اين حيوان نمي تواند افزايش تقاضاي مصرف كننده ها را تامين نمايد . توليد پايين نژاداي بومي و تغذيه نامناسب از عوامل اصلي كمبود توليد ميباشد و آميخته گري كه بعنوان روشي براي بهره برداري از تفاوتهاي بين نژادها در اصلاح نژاد است مي تواند روش مناسبي براي بهبود راندمان توليد گوسفند باشد و در بسياري از كشورها مخصوصاً در سيستم هائي كه توليد گوشت هدف اصلي است به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد .