دانلود تحقیق درمورد علي اکبر هاشمي بهرماني رفسنجاني
با دانلود تحقیق در مورد علي اکبر هاشمي بهرماني رفسنجاني در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق علي اکبر هاشمي بهرماني رفسنجاني را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق علي اکبر هاشمي بهرماني رفسنجاني ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد علي اکبر هاشمي بهرماني رفسنجاني
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:10 صفحه
قسمتی از فایل:
متولد 1313 ه.ش. محل تولد : روستاي نوق، رفسنجان
فرزندان:
محسن/مديرعامل مترو، مهدي/ مديرعامل شركت بهينه سازي مصرف سوخت،
ياسر/ مشاور وزير نفت،
فاطمه/ رئيس بنياد بيماري هاي خاص،
فائزه / مؤسس اولين روزنامه زنان (که درسال 1378 توقيف شد) ،رئيس فدراسيون ورزش هاي بانوان ، شوراي ورزش زنان
تحصيلات: تحصيلات حوزوي- اجتهاد
علي اکبردومين فرزند از 9 فرزند ميرزا علي هاشمي بود: يک روحاني کشاورز که مالک بزرگترين مزارع پسته کشور بود. او که در يک مزرعه پسته بزرگ شد دو چيز را از پدر به ارث برد:مذهب وتجارت ؛ و درهر دو توانست آينده روشني را براي خود رقم بزند.
| وي در پنج سالگي به مكتب خانه رفت و درس رسمي مدرسه را به همراه گلستان و قرآن ياد گرفت. او در سال 1327 براي تحصيل علوم ديني به قم آمد و پس از مدتي توانست از آيت الله بروجردي شهريه طلبگي بگيرد. آمدن هاشمي به قم با نهضت ملي شدن صنعت نفت هم زمان شد و او را كه به مسايل سياسي علاقه فراوان داشت به دنياي مبارزه كشاند. در همين دوران، او به امام خميني علاقه فراواني پيدا كرد و از شاگردان ايشان شد. |
راه اندازي مجله مكتب تشيع در سال 1338 با همكاري شهيد باهنر از كارهاي مهم دوره طلبگي هاشمي، قبل از قيام امام است.
از سال 1342 وارد مبارزات شد. در همين سال سربازي براي طلبه ها اجباري شد و او را به سربازي بردند، در فاصله بين دستگيري هايش، چاپخانه اي را تأسيس کرد که کتابهايي در زمينه اسلام و تاريخ ايران به چاپ مي رساند. دراين ايام خود وي نيز چندين کتاب نوشت از جمله كتاب «سرگذشت فلسطين» را ترجمه و منتشر كرد که با توجه به ارتباط رژيم شاه با اسرائيل ، ممنوع الچاپ بود. همچنين با علاقه اي که به اميرکبير داشت کتاب «امير کبير ، قهرمان مبارزه با استعمار» را نيز به رشته تحرير در آورد.
در اسفند 1343، به اتهام اقدام عليه امنيت كشور دستگير شد و پنج ماه در زندان ماند. در طي اين سال ها کمک هاي مالي کلاني براي پيشبرد اهداف آزادي خواهان مذهبي انجام داد .
در فاصله سال هاي 43 تا 46، بيشتر وقت او به برگزاري كلاس ها و مراسم مذهبي و البته سخنراني عليه رژيم گذشت. اين كارها باعث شد ساواك به فعاليت هاي هاشمي بسيار حساس شود. تا قبل از پيروزي انقلاب، او چند بار ديگر هم دستگير شد و آخرين بار، مجبور شد مدتي طولاني، تا پاييز 57 در زندان بماند.